​Kunne du tænke dig at forlænge de lange sommeraftener?

Eller drømmer du om at kunne nyde din have indefra din bolig, så du kan nyde den hele året rundt, uanset hvilken slags vejr det er?

Så kan en udestue være den rette løsning for dig.

Hos S N Byg v/Søren Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som tømrer. Og vi har derfor også den rette erfaring og ekspertise til at kunne bygge en helt ny udestue i Faxe, Stevns eller andre omkringliggende områder.

Hvad er fordelene ved en udestue?

Der er mange fordele ved at få bygget en udestue eller en havestue, som det også kaldes. Først og fremmest giver en udestue dig mere plads i din bolig, fordi den vil blive bygget som en tilbygning til dit hus.

Her kan du arrangere en hyggelig siddeplads for din familie og jeres gæster, så I sammen kan nyde de lange sommeraftenener. Eller I kan nyde de kolde vinterdage i varme omgivelser. En anden fordel ved en udestue eller havestue er, at den kan bruges til rigtig mange forskellige formål.

​Du kan for eksempel bruge den som en ekstra stue i dit hus. Eller du kan bruge den som spisestue enten til hverdag eller festlige arrangementer. Nogle foretrækker også at bruge deres havestue som en form for orangeri, hvor smukke planter pryder og skaber en god stemning.

Derudover kan en udestue også være en rigtig god løsning, hvis du kunne tænke dig at få mere lys ind i din bolig. Vi kan bygge en udestue til dig med vinduespartier hele vejen rundt, så du kan få masser af lys ind i boligen.

Og så du samtidig får en fornemmelse af, at du faktisk sidder ude i din have.

Kontakt os & få en pris på en udestue i Stevns eller Faxe

Overvejer du at få bygget en komplet udestue i Stevns, Faxe eller omegn?

Så hører vi meget gerne fra dig på telefon: +45 2236 5758 eller på e-mail: sn@snbyg.dk, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vi tager os også gerne af gulvlægning, udskiftning af vinduer eller hvis du drømmer om nyt loft

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449