Skip to main content

Udskiftning af døre
og vinduer i hele boligen

Vil du spare på varmeregningen?

Uanset om du er i gang med en større husrenovering, eller om du blot ønsker at give din bolig et løft på nogle specifikke områder, så står vi hos SN Byg til rådighed. Vi kan bl.a. hjælpe med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre, inde som ude.

Vi bygger for kunder i Køge, Faxe, Stevns og omegn – og vi kører gerne ud til dig, hvis du vil have en professionel tømrer til at hjælpe med montering af nye døre og vinduer.

Vi er med gennem hele projektet

Vi lægger stor vægt på, at det færdige resultat lever op til dine forventninger og ønsker, derfor indleder vi også ethvert projekt med at komme ud for at se nærmere på de konkrete omstændigheder.

Vi står for både bestilling, afmontering og opsætning af dine nye vinduer og døre, og vi efterlader altid et pænt og rent resultat. Vi har gode erfaringer med blandt andet BP- og KPK-vinduer, men har du nogle specifikke ønsker, så bestiller vi naturligvis også gerne andre elementer hjem – og monterer dem effektivt og professionelt.

Få kompetent rådgivning hos os

Med mere end 30 års erfaring i branchen er virksomhedens indehaver, Søren Nielsen, i stand til at yde ekspertrådgivning, når du skal have foretaget udskiftning af døre og vinduer. Søren færdiggjorde sin uddannelse som bygningssnedker i 1993, og siden da har han været aktiv i faget og stået for en lang række byggeprojekter.

Når du vælger SN Byg, får du altid kompetent rådgivning fra start til slut. Vi lægger stor vægt på kommunikation og forberedelse, så vores kunder altid får en god oplevelse, når vi er med på et tømrerprojekt – f.eks. udskiftning af vinduer og døre.

Hvad er fordelene ved nye vinduer og døre?

Der er mange fordele ved at få monteret nye døre og vinduer, her kan blandt andet nævnes:

  • Du får et bedre indeklima
  • Du kan opnå store besparelser på din varmeregning
  • Du kan give dit hus et nyt udseende
  • Du kan få mere lys ind i din bolig
  • Du kan undgå træk
  • Du kan slippe for vedligeholdelsen

Det kan være en god ide at få monteret nye døre og vinduer i forbindelse med en renovering eller en ombygning. Men det kan også bare være, at de nuværende vinduer og døre er utætte og trænger til at blive udskiftet. En af de helt store fordele ved at få lavet en udskiftning af både vinduer og døre er, at det er en energioptimering af boligen, der er godt for klimaet, og derfor kan det trækkes fra i Skat som servicefradrag. Læs mere her [https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759].

Vil du høre mere?

Kontakt os på telefon: 22 36 57 58 eller på e-mail: sn@snbyg.dk for professionel udskiftning af vinduer og døre. Så snart vi har besigtiget din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi hjælper også gerne med nyt loft eller gulvlægning

Kontakt os