​Det er vigtigt altid at være opmærksom på dine døre og vinduer, da dit hus vinduer og yderdøre slides af det daglige brug, samt af vind og vejr. Men er de af god kvalitet, kan de holde i mange år.

På ældre vinduer kan ruden være sat i med en kitfals, mens nyere ruder er fastgjort med glaslister, begge kan løsne sig og give grobund for råd og svamp. Og rundt om døre og vinduer er en fuge, der skal sikre tætheden mellem karm og ydervæg. Det er vigtigt, at fugen er hel og tæt. Ellers vil vand og fugt trænge ind.

Det giver skader og forårsager råd og svamp i vinduets træværk. Er det tilfældet rådgiver vi om den bedste løsning for en reparation. Beskadigede fuger bør udskiftes snarest. Er du i tvivl om dine vinduer/døres tilstand? Så kontakt os for et eftersyn.

Vi tilbyder

  • ​Eftersyn
  • Reparation
  • Udskiftning af alle vinduer og døre

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med udbedring af eventuelle skader på dine døre og vinduer. Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449