Vi lægger vægt på god dialog og kvalitetsbevidst håndværk

​Vil du gerne have et nyt loft i stuen eller et andet sted i boligen? Så lad os hjælpe dig. Hos S N Byg v/Søren Nielsen er vi eksperter i lofter, og vi tilbyder blandt andet opsætning af gipslofter. Vi laver lofter for kunder i Stevns, Faxe, Køge og mange andre steder. Som tømrer lægger vi stor vægt på at have et godt og troværdigt forhold til vores kunder. Derfor lægger vi vægt på den gode dialog, men naturligvis også på det gode tømrerhåndværk.

Gipsplader ligner de klassiske pudsede lofter

Vi renoverer alle slags lofter, men de fleste af vores kunder ønsker gipslofter. Gipsplader ligner et klassisk pudset loft, når det er spartlet og malet. Det får med andre ord en helt jævn overflade uden synlige samlinger.

Gipsplader er blandt andet velegnede i forbindelse med renovering af pudsede lofter, profilbræddelofter og andre typer lofter. I mange tilfælde kan pladerne monteres under det gamle loft. Det gælder også, hvis du ønsker lydisolering af loft.

Uanset om du skal have nyt loft i badeværelse, stue eller i hele din bolig, så er gipslader et oplagt valg. Vi tilbyder opsætning af gipsloft helt efter dine ønsker, men de fleste foretrækker lyse lofter uden synlige samlinger.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt loft

Kontakt os for at høre mere om muligheden for opsætning af loft, uanset om du ønsker gips, træ eller noget helt tredje. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på boligen og for at få en snak om dine ønsker. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt loft.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449