Det er vigtigt altid at være opmærksom på dit træværk, og om det er slidt, og om det har brug for vedligeholdelse eller anden reparation. Træ er nemlig udsat for mange ydre faktorer, og det kan risikere at blive nedbrudt på bare fem til ti år, hvis det ikke passes ordentligt på. Men hvis du sørger for, at træet altid bliver behandlet korrekt, så kan det holde mange år ud i fremtiden. Vi ved dog godt, at det kan være svært selv at udføre alle de nødvendige eftersyn.

Derfor tilbyder vi:​

  • Grundigt eftersyn af træværket
  • Reparation og eventuel udskiftning af træet

​For det er vigtigt, at træværk altid holdes ved lige for at sikre det holdes sundt og godt.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med udbedring af eventuelle skader på dit træværk. Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvilket tagarbejde kan vi hjælpe dig med?

Hvad enten du drømmer om at få lagt et nyt tag i Stevns, Faxe eller omegn med røde betontegl, sort eternit eller andre tagtyper. Så kan vi være behjælpelige. Vi foretager desuden mindre til- og ombygninger, og vi løser ligeledes en bred vifte af øvrige tømreropgaver.

Trænger dit tag til en tagrenovering?

Så kan den derfor med fordel kombineres med andre opgaver eller reparationer på huset. Vi er enormt fleksible, og vi står klar til at imødekomme dine behov, uanset om der er tale om et større tagskift eller blot en enkel reparation.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449