​Dit tag udsættes i løbet af året for hårde og skiftende påvirkninger af vind og vejr, og det bliver udsat for store mængder regn og sne, skarp sol, frostvejr og storme. Er taget ikke tæt og korrekt opbygget, kan det føre til alvorlige råd­ og svampeskader i både tagkonstruktionen og resten af taget.

Går der en skorsten igennem taget, så skal skorstenens murværk og fuger også undersøges for tæthed. Et dårligt tag udgør en risiko for hele huset og kan nemt føre til angreb af råd og svamp.

Det kan dog være svært selv at vurdere tagets tilstand, så derfor kan du overveje, at tage vores firma med på råd. Med et årligt eftersyn kan du komme kostbare skader i forkøbet, inden de udvikler sig.

Vi tilbyder

  • Eftersyn
  • Reparation
  • Udskiftning af alle typer hustage

Men vi er også klar til at hjælpe, hvis du skal have lagt helt nyt tag.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med udbedring af eventuelle skader på dit tag? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449