Vil du spare på varmeregningen?

Uanset om du er i gang med en større husrenovering, eller om du blot ønsker at give din bolig et løft på nogle specifikke områder, så står vi hos SN Byg til rådighed. Vi kan bl.a. hjælpe med udskiftning af vinduer og udskiftning af døre, inde som ude. Vi bygger for kunder i Køge, Faxe, Stevns og omegn – og vi kører gerne ud til dig, hvis du vil have en professionel tømrer til at hjælpe med montering af nye døre og vinduer.

Vi er med gennem hele projektet

Vi lægger stor vægt på, at det færdige resultat lever op til dine forventninger og ønsker, derfor indleder vi også ethvert projekt med at komme ud for at se nærmere på de konkrete omstændigheder.

Vi står for både bestilling, afmontering og opsætning af dine nye vinduer og døre, og vi efterlader altid et pænt og rent resultat. Vi har gode erfaringer med blandt andet BP- og KPK-vinduer, men har du nogle specifikke ønsker, så bestiller vi naturligvis også gerne andre elementer hjem – og monterer dem effektivt og professionelt.

Få kompetent rådgivning hos os

Med mere end 30 års erfaring i branchen er virksomhedens indehaver, Søren Nielsen, i stand til at yde ekspertrådgivning, når du skal have foretaget udskiftning af døre og vinduer. Søren færdiggjorde sin uddannelse som bygningssnedker i 1993, og siden da har han været aktiv i faget og stået for en lang række byggeprojekter.

Når du vælger S N Byg v/Søren Nielsen, får du altid kompetent rådgivning fra start til slut. Vi lægger stor vægt på kommunikation og forberedelse, så vores kunder altid får en god oplevelse, når vi er med på et tømrerprojekt – f.eks. udskiftning af vinduer og døre.

Det kan være en god ide at få monteret nye døre og vinduer i forbindelse med en renovering eller en ombygning. Men det kan også bare være, at de nuværende vinduer og døre er utætte og trænger til at blive udskiftet. En af de helt store fordele ved at få lavet en udskiftning af både vinduer og døre er, at det er en energioptimering af boligen, der er godt for klimaet, og derfor kan det trækkes fra i Skat som servicefradrag. 

Vil du høre mere?

Kontakt os på telefon: +45 2236 5758 eller på e-mail: sn@snbyg.dk for professionel udskiftning af vinduer og døre. Så snart vi har besigtiget din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi hjælper også gerne med nyt loft eller gulvlægning.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449