​S N Byg v/Søren Nielsen er en mindre tømrervirksomhed, men alligevel med mange års erfaring som bygningssnedker.

Indehaver, Søren Nielsen blev i 1993 færdiguddannet som bygningssnedker.

Og efter at have arbejdet mange år i byggebranchen, valgte han i 2012 at starte som selvstændig med en målsætning om selv at være til stede fra opgavernes begyndelse til afslutning.

Dette for at alle opgaver løses på bedst muligt vis, og at kvaliteten er i top. Alt dette for at sikre den bedste oplevelse for kunden. Firmaet kan udføre alle former for tømrer- og snedkeropgaver.

Inklusiv tilbygning og ombygning, men vi kan også optræde som hovedentreprenør på projekter hvor flere håndværksmæssige fag er involveret, såsom murer, elektriker, VVS og maler.

Professionel tømrervirksomhed med mere end 30 års erfaring

En bygningssnedker har mange funktioner i en opgave. Det kan være fra maskinarbejde på værkstedet til samling af emner, overfladebehandling og til montering hos kunden. Hvorfor vi hos S N Byg v/Søren Nielsen i dag kan klare det meste inden for både tømrer- og snedkerfaget.

Vi kan altså hjælpe med at fremstille karme, døre og vinduer samt lave forskelligt inventar, f.eks. trapper, håndlister, badeværelses-og køkkenskabe og indbyggede skabe, som efter fremstilling opsættes og tilpasses ude hos kunden.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449