Vi har fokus på det gode håndværk

​Drømmer du om at få en ny carport af træ? Hos S N Byg v/Søren Nielsen opfører vi smukke, funktionelle og solide carporte og garager i alle størrelser og udformninger. Vi bygger også gerne en til dig.

Vi er en mindre tømrervirksomhed, som lægger vægt på at have et godt og troværdigt forhold til kunderne. Derfor lægger vi også vægt på den gode dialog og det solide håndværk, når vi bygger for husejere i blandt andet Stevns, Faxe og Køge samt mange andre steder.

Vi hjælper med at finde den rette løsning

Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med at bygge alverdens carporte. Det kan være alt fra en billig løsning med et tag på fire stolper til en dobbelt carport med skur. Det kan også være en lukket garage med port.

Der er mange muligheder, når du skal vælge materialer, størrelse og design. Carporten skal være praktisk, men den skal også passe til både huset og omgivelserne. Samtidig skal den passe til dine præferencer. Derfor tilbyder vi naturligvis professionel rådgivning.

Hvad er fordelene ved en carport?

En væsentlig fordel ved en carport er, at den beskytter bilen mod vind og vejr. En moderne bil er mere eller mindre konstrueret til at modstå vind og vejr, men carporten beskytter også mod støv, snavs og mågeklatter med videre.

Dertil kommer, at det er mere behageligt, når det regner – især hvis du samtidig skal tømme bagagerummet, eller hvis du skal placere et barn i en autostol. Carporten skærmer endvidere mod solen, så bilen ikke bliver så varm.

Kontakt os for at høre meget mere om mulighederne og for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud for at lave skitser, vise tegninger og fortælle om priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på opsætning af carport til en god pris.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449