Nyt loft i stuen eller et andet sted i boligen

Vi lægger vægt på dialog og det gode håndværk

Vil du gerne have et nyt loft i stuen eller et andet sted i boligen? Så lad os hjælpe dig. Hos SN Byg er vi eksperter i lofter, og vi tilbyder blandt andet opsætning af gipslofter. Vi laver lofter for kunder i Stevns, Faxe, Køge og mange andre steder.

Som tømrer lægger vi stor vægt på at have et godt og troværdigt forhold til vores kunder. Derfor lægger vi vægt på den gode dialog, men naturligvis også på det gode tømrerhåndværk.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt loft

Kontakt os for at høre mere om muligheden for opsætning af loft, uanset om du ønsker gips, træ eller noget helt tredje. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på boligen og for at få en snak om dine ønsker. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for et nyt loft.

Gipsplader ligner de klassiske pudsede lofter

Vi renoverer alle slags lofter, men de fleste af vores kunder ønsker gipslofter. Gipsplader ligner et klassisk pudset loft, når det er spartlet og malet. Det får med andre ord en helt jævn overflade uden synlige samlinger.

Gipsplader er blandt andet velegnede i forbindelse med renovering af pudsede lofter, profilbræddelofter og andre typer lofter. I mange tilfælde kan pladerne monteres under det gamle loft. Det gælder også, hvis du ønsker lydisolering af loft.

Uanset om du skal have nyt loft i badeværelse, stue eller i hele din bolig, så er gipslader et oplagt valg. Vi tilbyder opsætning af gipsloft helt efter dine ønsker, men de fleste foretrækker lyse lofter uden synlige samlinger.

Kontakt os

    Kontakt os

    +4522365758
    Sn@snbyg.dk
    CVR nr. 34374449