​Vi renoverer både gulve og lofter

​Er du flyttet ind i et ældre hus, hvor gulvet eller loftet ikke matcher din personlige stil? Eller er det helt enkelt så nedslidt, at der skal lægges et nyt? Uanset hvad boligens tilstand er, så kan vi hos SN Byg tilbyde professionel gulvlægning, som kan give din bolig et markant løft. Derudover kan der integreres ekstra detaljer såsom gulvvarme i samme forbindelse.

Vores dygtige håndværkere tilbyder gulvlægning i og omkring Stevns, Køge, Faxe og omegn. Udover gulvarbejde har vi som snedker og tømrer stor erfaring med renovering af lofter.

Hvornår bør du få dine gulve udskiftet?

Der kan være mange årsager til, at det er blevet tid til at få udskiftet husets gulve. En af årsagerne er, at særligt gulvene udsættes for meget slitage hver eneste dag. Det gælder især, hvis du og din familie går rundt med sko på indendørs, eller hvis der bor små børn eller kæledyr i husstanden.

Mange vælger også at få monteret nye gulve, når de har købt et nyt hus med gulve og lofter, der ikke matcher deres egen personlige stil. Det gør sig især gældende for ældre boliger, der i forvejen står overfor en mere gennemgående renovering.

Det kan for eksempel være, at du foretrækker et lysere gulv og lysere lofter end de nuværende. En gulvlægning kan her få en stor betydning for den opfattelse, du får af boligen.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du har besluttet dig for, at lægning af nyt gulv er den rette løsning for din bolig, står vi gerne klar med både rådgivning samt udarbejdelse af et godt tilbud på din opgave. Vi starter altid med at komme ud forbi dig og foretage en gennemgang af din bolig, det vil sige en såkaldt besigtigelse. På denne måde kan vi bedst vurdere, hvor store omkostninger til både materialer og timepris kommer til at være.

​I samme forbindelse tager vi derfor allerede fra begyndelsen af en snak med dig om ønske til materialer og stil. Vi måler op for at undersøge, hvor mange kvadratmeter gulv og loft vi skal bestille, og herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på det, vi har snakket om.

Indhent et skræddersyet tilbud på gulvlægning

Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få lagt nye gulve og etableret nyt loft i din bolig? Eller ønsker du at booke et uforpligtende møde?

Så kan du kontakte os på telefon: +45 2236 5758 eller på e-mail: sn@snbyg.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Kontakt os i dag

Få udarbejdet et uforpligtende, skræddersyet tilbud

Har du en opgave for en snedker- eller tømrermester? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål med din opgave. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan få den helt rette løsning ved din opgave.

Har du brug for rådgivning? Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave fra vores tømrer? Så kan vi kontaktes på telefon: +45 2236 5758 eller via e-mail: sn@snbyg.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Adresse:

S N Byg v/Søren Nielsen

Damgårdsvej 6B 4671 Strøby

Om firmaet

S N Byg v/Søren Nielsen er en stolt tømrervirksomhed beliggende i Strøby på Stevns. Du kan altid tage kontakt til os, hvis du mangler professionelle hænder til at varetage en opgave for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig, uanset om du har brug for en tømrer til en lille eller stor opgave.

© S N Byg v/Søren Nielsen. CVR-nummer: 34374449