“Tømrer- og snedkerfirmaet med mange års erfaring”

Døre og vinduer i Køge, Stevns og Faxe med SN Byg

Skal du have udskiftet til nye døre eller nye vinduer? Hos SN Byg varetager vi alle opgaver i forbindelse med montering af nye døre og vinduer. Vi lægger vægt på, at resultatet lever op til dine forventninger, og indleder derfor ethvert projekt med at komme at komme ud og se nærmere på omstændighederne. som tømrer og snedker står vi både for opsætning, afmontering og bestilling af nye døre og vinduer, og vi efterlader altid et pænt og rent resultat.

Kompetent rådgivning

Virksomhedens indehaver, Søren Nielsen, færdiggjorde sin uddannelse som bygningssnedker i 1993 og har siden da været aktiv i branchen. Med mere end 30 års erfaring er Søren derfor i stand til at yde ekspertrådgivning når du skal vælge de rigtige døre eller vinduer. Vi har gode erfaringer med bl.a. BP- og KPK-vinduer, men har du har specifikke ønsker bestiller vi naturligvis også gerne andre elementer hjem – og monterer dem effektivt og professionelt.

Kontakt os

Vores værksted findes i Strøby, og vi arbejder i et større område i det sydøstlige Sjælland, herunder og kan blandt andet installere nye døre og vinduer Køge, Faxe og Stevns. Vi står altid klar til at tage en fri snak om renovering eller nye døre og vinduer, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 22 36 57 58 og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os. 

 

Vil du læse mere om mulighederne for nyt tag?


Kontakt os


Top