Tagarbejde

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit tag til en kærlig hånd? Hos SN Byg varetager vi alle opgaver inden for taglægning og reparation. Vi arbejder effektivt og indleder altid projektet med en dybdegående dialog, for at sikre os, at det færdige resultat lever op til dine forventninger. Når vi i fællesskab har fundet frem til den helt rigtige løsning, kan vi i kraft af mere end 30 års erfaring levere et kvalitetsbevidst og langtidsholdbart resultat til en konkurrencedygtig pris.

STOR FLEKSIBILITET
Hvad enten du drømmer om et ny tag med røde betontegl, sort eternit eller andre tagbelægninger, kan vi være behjælpelige. Vi foretager desuden mindre til- eller ombygninger, og løser en bred vifte af tømreropgaver. Tagreparation kan derfor med fordel kombineres med andre opgaver eller reparationer på huset. Vi er enormt fleksible og står klar til at imødekomme dine behov, uanset om der er tale om et større tagskift eller blot enkelte reparationer.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Vi dækker et stort område i det sjællandske og kan eksempelvis lave nyt tag i Stevns, Faxe og Køge. Vi har konkurrencedygtige priser og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 22 36 57 58 og hør nærmere om dine muligheder i et samarbejde med os.

Kontakt

os her