Carport og garage med eller uden skur

Vi har fokus på det solide håndværk

Drømmer du om at få en ny carport af træ? Hos SN Byg opfører vi smukke, funktionelle og solide carporte og garager i alle størrelser og udformninger. Vi bygger også gerne en til dig.

Vi er en mindre tømrervirksomhed, som lægger vægt på at have et godt og troværdigt forhold til kunderne. Derfor lægger vi også vægt på den gode dialog og det solide håndværk, når vi bygger for husejere i blandt andet Stevns, Faxe og Køge samt mange andre steder.

Vi hjælper med at finde den rette løsning

Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med at bygge alverdens carporte. Det kan være alt fra en billig løsning med et tag på fire stolper til en dobbelt carport med skur. Det kan også være en lukket garage med port.

Der er mange muligheder, når du skal vælge materialer, størrelse og design. Carporten skal være praktisk, men den skal også passe til både huset og omgivelserne. Samtidig skal den passe til dine præferencer. Derfor tilbyder vi naturligvis professionel rådgivning.

Hvad er fordelene ved en carport?

En væsentlig fordel ved en carport er, at den beskytter bilen mod vind og vejr. En moderne bil er mere eller mindre konstrueret til at modstå vind og vejr, men carporten beskytter også mod støv, snavs og mågeklatter med videre.

Dertil kommer, at det er mere behageligt, når det regner – især hvis du samtidig skal tømme bagagerummet, eller hvis du skal placere et barn i en autostol. Carporten skærmer endvidere mod solen, så bilen ikke bliver så varm.

Kontakt os for at høre meget mere om mulighederne og for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud for at lave skitser, vise tegninger og fortælle om priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på opsætning af carport til en god pris.

Kontakt os

    Kontakt os

    +4522365758
    Sn@snbyg.dk
    CVR nr. 34374449